۳۰ مهر ۱۳۸۵، ۱۴:۳۲

ارزيابي كارشناسان از اثرات طرح جديد دولت بر اقتصاد و توسعه ايران (35)

زريبافان: اصلاح ساختار سازمان مديريت مطالبه نخبگان كشور بود / بهبود امور اجرايي منوط به تحول در سازمان مديريت است

زريبافان: اصلاح ساختار سازمان مديريت مطالبه نخبگان كشور بود / بهبود امور اجرايي منوط به تحول در سازمان مديريت است

دبير هيات دولت تاكيد كرد: سازمان مديريت و برنامه ريزي هماهنگي هاي لازم با آرمانهاي جمهوري اسلامي ايران كه گسترش عدالت در كشور است را دارد و تحول بنيادي در ساختار مديريت اجرايي كشور جهت برآورده شدن خواسته هاي نظام و مردم ، منوط به تحول اساسي دراين سازمان است.

مسعود زريبافان دبير هيات دولت در گفتگو با خبرنگار "مهر" اظهار داشت: اصلاح ساختار سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور مورد مطالبه همه نخبگان كشور و از شعارها و برنامه هاي اصلي دكتر احمدي نژاد در انتخابات نهمين دوره رياست جمهوري بود.

وي افزود: وقتي نبض مسائل اقتصادي و اجرايي كشور در سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور مي تپد براي روان سازي امور اقتصادي و اجرايي كشور بايد تغييراتي در اين سازمان به فراخور آرمانهاي نظام اسلامي ايجاد كرد.

زريبافان تاكيد كرد: رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور معاون رئيس جمهور است و به عنوان اولين اقدام، رئيس سازمان مديريت استانها به سطح معاونت استانداري ارتقاء داده شده تا ضمن ايجاد هماهنگي بيشترقدرت سازمان مديريت استانها درجهت تمركز زدايي واجراي سياست هاي نظام افزايش داده شود.

دبير هيات دولت درپاسخ به سوالي درخصوص انتقادات برخي كارشناسان به اين تصميم دولت كه آن را قرباني شدن نگاه ملي به نفع نگرش منطقه اي مي دانند گفت: سياستگذاري در سطح ملي بخشي از وظايف سازمان مديريت كشور است و برنامه ريزي در سطح منطقه اي را بايد در اختيار سازمان مديريت استانها قرار داد و اين كار تقويت سازمان مديريت كشور از يك طرف و دادن اختيار به مديران استانها جهت رفع موانع براي توسعه منطقه اي است و قطعا اين رويكرد مورد قبول همه كارشناسان منصف و دلسوز است.

زريبافان در پاسخ به اظهارات عده اي كه تصميم دولت را غير كارشناسي تلقي مي كنند، اظهار داشت: شخص رئيس جمهور و همكاران ايشان قريب بيست و هفت سال در نظام برنامه ريزي كشور و در سطوح مختلف حضور داشته و دراين زمينه صاحب نظر و داراي نظرات كارشناسي هستند به خصوص اينكه هم قبل و هم در زمان تهيه برنامه براي شركت در انتخابات رياست جمهوري و هم در طول يك سال گذشته بحث هاي زيادي در زمينه ساختار برنامه ريزي كشور صورت گرفته است و تصميم اخير دولت نيز درهمين راستا صورت گرفته است.

وي اضافه كرد: جاي تعجب است بسياري از افرادي كه امروز اين تغيير كوچك را در ساختار سازمان مديريت مورد انتقاد شديد قرار مي دهند قبلا لحظه بخصوص در زمان انتخابات رياست جمهوري خود را از معتقدان ضرورت تحول اساسي در ساختار برنامه هاي كشور بودند و اگر نظرات اين افراد در دو سال گذشته را مورد دقت و مقايسه قرار دهيم مي توان به صداقت آنها، در نظرات جديدشان پي برد.

خبرنگار "مهر،" ياد آوري كرد كه طرح تغيير ساختار سازمان مديريت و برنامه ريزي در گذشته مطرح و به دليل مخالفت كارشناسان رد شد و اكنون نيز رئيس و كارشناسان سازمان مديريت و برنامه ريزي مخالفت خود را با مساله اعلام كرده اند كه دبير هيات دولت پاسخ داد تا كنون طرحي براي ايجاد تحول در سازمان مديريت و برنامه ريزي مطرح نبوده كه رد شود.

زريبافان تاكيد كرد: رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي حق دارد نظر كارشناسي خود را اعلام كند و اين از ويژگي هاي مثبت دولت نهم است كه اعضاي آن مي توانند به راحتي ديدگاه هاي خود را اعلام كرده و تصميمات دولت را مورد تجزيه و تحليل و نقد و بررسي قرار دهند.

دبير هيات دولت خاطر نشان كرد: دولت نهم در آغاز راه در عرصه مديريت اجرايي است و قصد دارد سيستم مديريت را به صورت تدريجي به سوي پويايي رهنمون شود و كارشناسان عرصه مديريت و اقتصاد حتي اگر منتقد منصف و دلسوز هستند مي توانند دولت را در اين مسير ياري دهند.

کد خبر 396459

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha